Code: BRC0004N
Description: Gelatina, abacaxi, em pó, diet, Brasil, Oetker, << Gelatin, pineapple, dry mix, diet, Brazil >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Instructions for entering values in calculation fields:
- In the 'Values per 100g' column, enter the desired quantity in grams and press OK.
- In the other columns, enter a value to be multiplied by the quantities in grams.
| Component | Units | Value for 100g | Shallow soup spoon (14 g) | Anvisa portion (120 g) |
|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1560 | 218 | 1871 |
| Energy | kcal | 367 | 51 | 440 |
| Moisture | g | 6,55 | 0,92 | 7,86 |
| Total carbohydrates | g | 39,6 | 5,54 | 47,5 |
| Available carbohydrates | g | 39,5 | 5,53 | 47,4 |
| Proteins | g | 51,1 | 7,15 | 61,3 |
| Lipids | g | 0,50 | 0,07 | 0,60 |
| Fiber | g | 0,09 | 0,01 | 0,11 |
| Alcohol | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Ash | g | 2,25 | 0,32 | 2,70 |
| Cholesterol | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Total saturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Total monounsaturated fatty acids | g | NA | NA | NA |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | NA | NA |
| Trans fatty acids | g | NA | NA | NA |
| Calcium | mg | 2,00 | 0,28 | 2,40 |
| Iron | mg | 0,02 | 0,00 | 0,02 |
| Sodium | mg | 158 | 22,2 | 189 |
| Magnesium | mg | 1,00 | 0,14 | 1,20 |
| Phosphor | mg | 1295 | 181 | 1554 |
| Potassium | mg | 14,0 | 1,96 | 16,8 |
| Manganese | mg | NA | NA | NA |
| Zinc | mg | 0,07 | 0,01 | 0,08 |
| Copper | mg | NA | NA | NA |
| Selenium | mcg | NA | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | NA | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin D | mcg | NA | NA | NA |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | NA | NA |
| Thiamine | mg | 0,01 | 0,00 | 0,01 |
| Riboflavin | mg | 0,11 | 0,02 | 0,13 |
| Niacin | mg | 0,40 | 0,06 | 0,48 |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,05 | 0,01 | 0,06 |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin C | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Folate | mcg | 14,0 | 1,96 | 16,8 |
| Added salt | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Added sugar | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Added fat | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vegetable protein | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Animal protein | g | 51,1 | 7,15 | 61,3 |