Code: BRC0017N
Description: Gelatina, framboesa, em pó, diet, preparada, Brasil, Oetker, << Gelatin, raspberry, dry mix, diet, prepared, Brazil >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Instructions for entering values in calculation fields:
- In the 'Values per 100g' column, enter the desired quantity in grams and press OK.
- In the other columns, enter a value to be multiplied by the quantities in grams.
| Component | Units | Value for 100g | Full soup spoon (25 g) |
|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 47 | 11 |
| Energy | kcal | 11 | 2 |
| Moisture | g | 97,2 | 24,3 |
| Total carbohydrates | g | 1,14 | 0,29 |
| Available carbohydrates | g | 1,14 | 0,29 |
| Proteins | g | 1,55 | 0,39 |
| Lipids | g | 0,04 | 0,01 |
| Fiber | g | NA | NA |
| Alcohol | g | 0,00 | 0,00 |
| Ash | g | 0,06 | 0,02 |
| Cholesterol | mg | 0,00 | 0,00 |
| Total saturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 |
| Trans fatty acids | g | NA | NA |
| Calcium | mg | 1,59 | 0,40 |
| Iron | mg | 0,01 | 0,00 |
| Sodium | mg | 25,5 | 6,37 |
| Magnesium | mg | 0,53 | 0,13 |
| Phosphor | mg | 36,1 | 9,02 |
| Potassium | mg | 0,53 | 0,13 |
| Manganese | mg | NA | NA |
| Zinc | mg | 25,5 | 6,37 |
| Copper | mg | NA | NA |
| Selenium | mcg | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | 0,00 |
| Thiamine | mg | 0,00 | 0,00 |
| Riboflavin | mg | 0,00 | 0,00 |
| Niacin | mg | 0,00 | 0,00 |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,00 | 0,00 |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin C | mg | 0,00 | 0,00 |
| Folate | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Added salt | g | 0,00 | 0,00 |
| Added sugar | g | 0,00 | 0,00 |
| Added fat | g | NA | NA |
| Vegetable protein | g | NA | NA |
| Animal protein | g | NA | NA |