Code: BRC0029D
Description: Óleo, cobertura, sardinha enlatada (média de diferentes amostras), Brasil, << Oil from canned sardine (average of several samples), Brazil >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Instructions for entering values in calculation fields:
- In the 'Values per 100g' column, enter the desired quantity in grams and press OK.
- In the other columns, enter a value to be multiplied by the quantities in grams.
| Component | Units | Value for 100g | Shallow soup spoon (8 g) |
|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 3700 | 296 |
| Energy | kcal | 900 | 72 |
| Moisture | g | 0,00 | 0,00 |
| Total carbohydrates | g | 0,00 | 0,00 |
| Available carbohydrates | g | 0,00 | 0,00 |
| Proteins | g | 0,00 | 0,00 |
| Lipids | g | 100,0 | 8,00 |
| Fiber | g | 0,00 | 0,00 |
| Alcohol | g | 0,00 | 0,00 |
| Ash | g | 0,00 | 0,00 |
| Cholesterol | mg | 0,71 | 0,06 |
| Total saturated fatty acids | g | 14,7 | 1,17 |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 21,9 | 1,75 |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 62,2 | 4,97 |
| Trans fatty acids | g | NA | NA |
| Calcium | mg | 0,00 | 0,00 |
| Iron | mg | 0,00 | 0,00 |
| Sodium | mg | 0,00 | 0,00 |
| Magnesium | mg | 0,00 | 0,00 |
| Phosphor | mg | 0,00 | 0,00 |
| Potassium | mg | 0,00 | 0,00 |
| Manganese | mg | NA | NA |
| Zinc | mg | 0,00 | 0,00 |
| Copper | mg | NA | NA |
| Selenium | mcg | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin D | mcg | 8,30 | 0,66 |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | 0,00 |
| Thiamine | mg | 0,00 | 0,00 |
| Riboflavin | mg | 0,00 | 0,00 |
| Niacin | mg | 0,00 | 0,00 |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,00 | 0,00 |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin C | mg | 0,00 | 0,00 |
| Folate | mcg | 0,00 | 0,00 |
| Added salt | g | NA | NA |
| Added sugar | g | 0,00 | 0,00 |
| Added fat | g | 100,0 | 8,00 |
| Vegetable protein | g | 0,00 | 0,00 |
| Animal protein | g | 0,00 | 0,00 |