Code: BRC0037L
Description: Molho, inglês (dado importado), << Sauce, Worcestershire (imported date) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Instructions for entering values in calculation fields:
- In the 'Values per 100g' column, enter the desired quantity in grams and press OK.
- In the other columns, enter a value to be multiplied by the quantities in grams.
| Component | Units | Value for 100g | Shallow soup spoon (13 g) | Anvisa portion (13 mL) |
|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 331 | 43 | 43 |
| Energy | kcal | 78 | 10 | 10 |
| Moisture | g | 78,5 | 10,2 | 10,2 |
| Total carbohydrates | g | 19,5 | 2,53 | 2,53 |
| Available carbohydrates | g | 19,5 | 2,53 | 2,53 |
| Proteins | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Lipids | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Fiber | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Alcohol | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Ash | g | 2,00 | 0,26 | 0,26 |
| Cholesterol | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Total saturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Trans fatty acids | g | NA | NA | NA |
| Calcium | mg | 107 | 13,9 | 13,9 |
| Iron | mg | 5,30 | 0,69 | 0,69 |
| Sodium | mg | 980 | 127 | 127 |
| Magnesium | mg | 13,0 | 1,69 | 1,69 |
| Phosphor | mg | 60,0 | 7,80 | 7,80 |
| Potassium | mg | 800 | 104 | 104 |
| Manganese | mg | NA | NA | NA |
| Zinc | mg | 0,19 | 0,02 | 0,02 |
| Copper | mg | 0,20 | 0,03 | 0,03 |
| Selenium | mcg | 0,50 | 0,07 | 0,07 |
| Vitamin A | mcg | NA | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | 5,00 | 0,65 | 0,65 |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,08 | 0,01 | 0,01 |
| Thiamine | mg | 0,07 | 0,01 | 0,01 |
| Riboflavin | mg | 0,13 | 0,02 | 0,02 |
| Niacin | mg | 0,70 | 0,09 | 0,09 |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin C | mg | 13,0 | 1,69 | 1,69 |
| Folate | mcg | 8,00 | 1,04 | 1,04 |
| Added salt | g | NA | NA | NA |
| Added sugar | g | NA | NA | NA |
| Added fat | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vegetable protein | g | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - |