Code: BRC0066R
Description: Sagu, uva, mistura p/, Brasil, Oetker, << Tapioca, pearl, grape, dry mix, Brazil >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Instructions for entering values in calculation fields:
- In the 'Values per 100g' column, enter the desired quantity in grams and press OK.
- In the other columns, enter a value to be multiplied by the quantities in grams.
| Component | Units | Value for 100g | Shallow soup spoon (15 g) | Anvisa portion (30 g) |
|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1621 | 243 | 486 |
| Energy | kcal | 381 | 57 | 114 |
| Moisture | g | 4,40 | 0,66 | 1,32 |
| Total carbohydrates | g | 95,1 | 14,3 | 28,5 |
| Available carbohydrates | g | 94,6 | 14,2 | 28,4 |
| Proteins | g | 0,30 | 0,05 | 0,09 |
| Lipids | g | 0,10 | 0,02 | 0,03 |
| Fiber | g | 0,52 | 0,08 | 0,16 |
| Alcohol | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Ash | g | 0,10 | 0,02 | 0,03 |
| Cholesterol | mg | 0,02 | 0,00 | 0,01 |
| Total saturated fatty acids | g | 0,02 | 0,00 | 0,01 |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,02 | 0,00 | 0,01 |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,01 | 0,00 | 0,00 |
| Trans fatty acids | g | NA | NA | NA |
| Calcium | mg | 21,5 | 3,22 | 6,44 |
| Iron | mg | 1,70 | 0,25 | 0,51 |
| Sodium | mg | 1,07 | 0,16 | 0,32 |
| Magnesium | mg | 1,07 | 0,16 | 0,32 |
| Phosphor | mg | 7,52 | 1,13 | 2,26 |
| Potassium | mg | 11,8 | 1,77 | 3,54 |
| Manganese | mg | NA | NA | NA |
| Zinc | mg | 0,13 | 0,02 | 0,04 |
| Copper | mg | NA | NA | NA |
| Selenium | mcg | NA | NA | NA |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Thiamine | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Riboflavin | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Niacin | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,01 | 0,00 | 0,00 |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Vitamin C | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 |
| Folate | mcg | 4,30 | 0,64 | 1,29 |
| Added salt | g | NA | NA | NA |
| Added sugar | g | NA | NA | NA |
| Added fat | g | NA | NA | NA |
| Vegetable protein | g | NA | NA | NA |
| Animal protein | g | NA | NA | NA |