Code: BRC0068G
Description: Queijo, requeijão, Brasil, Vigor,  << Cheese, spread, Brazil >>
            Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
                Instructions for entering values in calculation fields:
                - In the 'Values per 100g' column, enter the desired quantity in grams and press OK.
                - In the other columns, enter a value to be multiplied by the quantities in grams.
            
| Component | Units | Value for 100g | Full soup spoon (30 g) | Shallow soup spoon (15 g) | Anvisa portion (30 g) | 
|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1203 | 360 | 180 | 360 | 
| Energy | kcal | 291 | 87 | 43 | 87 | 
| Moisture | g | 56,8 | 17,0 | 8,52 | 17,0 | 
| Total carbohydrates | g | 4,46 | 1,34 | 0,67 | 1,34 | 
| Available carbohydrates | g | 4,46 | 1,34 | 0,67 | 1,34 | 
| Proteins | g | 10,6 | 3,18 | 1,59 | 3,18 | 
| Lipids | g | 25,6 | 7,68 | 3,84 | 7,68 | 
| Fiber | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 
| Alcohol | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 
| Ash | g | 2,55 | 0,77 | 0,38 | 0,77 | 
| Cholesterol | mg | 73,9 | 22,2 | 11,1 | 22,2 | 
| Total saturated fatty acids | g | 13,7 | 4,12 | 2,06 | 4,12 | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 6,42 | 1,93 | 0,96 | 1,93 | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,30 | 0,09 | 0,05 | 0,09 | 
| Trans fatty acids | g | 0,66 | 0,20 | 0,10 | 0,20 | 
| Calcium | mg | 299 | 89,9 | 44,9 | 89,9 | 
| Iron | mg | 0,12 | 0,04 | 0,02 | 0,04 | 
| Sodium | mg | 589 | 176 | 88,4 | 176 | 
| Magnesium | mg | 11,4 | 3,43 | 1,71 | 3,43 | 
| Phosphor | mg | 472 | 141 | 70,9 | 141 | 
| Potassium | mg | 98,3 | 29,5 | 14,7 | 29,5 | 
| Manganese | mg | 0,02 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 
| Zinc | mg | 1,48 | 0,44 | 0,22 | 0,44 | 
| Copper | mg | 0,05 | 0,01 | 0,01 | 0,01 | 
| Selenium | mcg | NA | NA | NA | NA | 
| Vitamin A | mcg | NA | NA | NA | NA | 
| Vitamin A | mcg | NA | NA | NA | NA | 
| Vitamin D | mcg | 0,45 | 0,13 | 0,07 | 0,13 | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,69 | 0,21 | 0,10 | 0,21 | 
| Thiamine | mg | 0,02 | 0,01 | 0,00 | 0,01 | 
| Riboflavin | mg | 0,20 | 0,06 | 0,03 | 0,06 | 
| Niacin | mg | tr | tr | tr | tr | 
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | tr | tr | tr | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,42 | 0,12 | 0,06 | 0,12 | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 
| Folate | mcg | 12,5 | 3,75 | 1,87 | 3,75 | 
| Added salt | g | NA | NA | NA | NA | 
| Added sugar | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 
| Added fat | g | NA | NA | NA | NA | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 0,00 | 
| Animal protein | g | 10,6 | 3,18 | 1,59 | 3,18 |