Code: BRC0001C
Description: Avocado, pulp, raw, BrazilPersea americana Mill << Abacate, polpa, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ312-----Calculado
Energykcal75-----Calculado
Moistureg86,3-83,888,9251,316,1681Analítico
Total carbohydratesg5,84-----Calculado
Available carbohydratesg1,81-----Calculado
Proteinsg1,15-1,061,24251,316,1681Calculado
Lipidsg6,21-4,028,40251,316,1681Analítico
Fiberg4,03-1,746,31251,316,1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,47-0,400,55251,316,1681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg1,70---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg3,18---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg1,04---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg7,16-6,407,922801,1681Analítico
Ironmg0,18---11681Analítico
Sodiummgtr---11681Analítico
Magnesiummg17,0-14,719,32801,1681Analítico
Phosphormg18,5---11681Analítico
Potassiummg174---11681Analítico
Manganesemg0,15---11681Analítico
Zincmg0,23-0,220,2521681,1747Analítico
Coppermg0,12---11681Analítico
Seleniummcg0,20---11745Analítico
Vitamin Amcg6,21----1742Calculado
Vitamin Amcg3,11----1742Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,02---11742Atribuído
Thiaminemgtr---11681Analítico
Riboflavinmg0,04---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg7,32---11681Analítico
Folatemcg41,5----1742Calculado
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido

Data source:

51 - Mendez MHM, Derivi SCN, Rodriguez MCR, Fernandes ML. Tabela de composição de alimentos. Rio de Janeiro: EDUFF. 1995.
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