Code: BRC0001F
Description: Meatballs, beef, raw, induztrialized, with salt, Brazil << Almôndega, carne, boi, industrializada, crua, c/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 746 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 178 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 64,7 | - | 64,3 | 65,1 | 2 | 337,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 10,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 10,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 12,9 | - | 12,3 | 13,5 | 2 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 9,32 | - | 7,43 | 11,2 | 2 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,35 | - | 2,30 | 2,41 | 2 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 33,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 3,90 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,90 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,36 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 22,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,56 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 621 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 23,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 144 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 328 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 2,33 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,15 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 9,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,11 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,76 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
