Code: BRC0001H
Description: Isotonic beverage (various flavours), Brazil << Bebida isotônica (diversos sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 108 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 25 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 93,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 6,40 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 6,40 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,09 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 1,23 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,67 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 44,1 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 8,97 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 13,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,67 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 4,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 1,33 | - | - | - | 1 | 1649 | Analítico |
Folate | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Assumido |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Assumido |
Data source:
1649 - Zimmer AR, Leonard B, Miron D, et al. Antioxidant and anti-inflammatory properties of Capsicum baccatum: from traditional use to scientific approach. J Ethnopharmacol. 2012; 139: 228-33.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
