Code: BRC0001R
Description: Cake, dry mix (average of several flavours), Brazil << Bolo, mistura p/ (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1595 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 376 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 5,53 | 2,28 | 1,00 | 7,00 | 6 | 323,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 84,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 82,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,51 | 0,36 | 6,10 | 7,00 | 6 | 323,1681 | Calculado |
Lipids | g | 1,72 | 2,16 | 0,70 | 6,13 | 6 | 323,1681 | Analítico |
Fiber | g | 1,67 | 0,20 | 1,37 | 1,93 | 6 | 323,1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,77 | 0,20 | 1,60 | 2,00 | 6 | 323,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 0,59 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,53 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,23 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 56,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,16 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 441 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 26,6 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 317 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 71,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,44 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,56 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,15 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 4,05 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,05 | - | - | - | - | - | Calculado |
Thiamine | mg | 0,17 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 1,45 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 1,43 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 163 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
