Code: BRC0002D
Description: Oil, olives, BrazilOlea europaea L. << Azeite, oliva, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ3700-----Calculado
Energykcal900-----Calculado
Moistureg0,00---119,54,55,68Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Calculado
Available carbohydratesg0,00-----Calculado
Proteinsg0,00---119,54,55,68Analítico
Lipidsg100,0-100,0100,0219,54,55,68,1681Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,00---119,54,55,68Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg14,9---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg75,5---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg9,50---11681Analítico
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg0,00----1742Atribuído
Ironmg0,01----1742Atribuído
Sodiummg0,00----1742Atribuído
Magnesiummg0,00----1742Atribuído
Phosphormg0,00----1742Atribuído
Potassiummg0,00----1742Atribuído
Zincmg0,00----1742Atribuído
Coppermg0,00----1742Atribuído
Seleniummcg0,00----1742Atribuído
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg18,4---11696Analítico
Thiaminemg0,00----1742Atribuído
Riboflavinmg0,00----1742Atribuído
Niacinmg0,00----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,00----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg0,00----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg100,0----19,54,55,68,1681Analítico
Vegetable proteing0,00---119,54,55,68Analítico
Animal proteing0,00---119,54,55,68Analítico

Data source:

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