Code: BRC0002F
Description: Meatballs, poultry, raw, induztrialized, with salt, BrazilSadia, << Almôndega, carne, ave, industrializada, crua, c/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 840 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 202 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 64,4 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 7,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 7,09 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 12,8 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Lipids | g | 13,6 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,18 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Cholesterol | mg | 144 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 3,86 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 7,57 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Iron | mg | 0,88 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Sodium | mg | 688 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Magnesium | mg | 18,9 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Phosphor | mg | 123 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Potassium | mg | 237 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Zinc | mg | 1,31 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Copper | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 7,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,68 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | 1,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.803 - Ferreira MMC, Morgano MA, Queiroz SCN, Mantovani DMB. Relantionships of the minerals and fatty acid contents in processed turkey meat products. Food Chem. 2000; 69: 259-65.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
