Code: BRC0002F
Description: Meatballs, poultry, raw, induztrialized, with salt, BrazilSadia,  << Almôndega, carne, ave, industrializada, crua, c/ sal, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 840 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 202 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 64,4 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 7,09 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 7,09 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 12,8 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico | 
| Lipids | g | 13,6 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico | 
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 2,18 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 144 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 3,86 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 6,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Calcium | mg | 7,57 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Iron | mg | 0,88 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Sodium | mg | 688 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 18,9 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 123 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Potassium | mg | 237 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Zinc | mg | 1,31 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 7,42 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,68 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Folate | mcg | 1,33 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.803 - Ferreira MMC, Morgano MA, Queiroz SCN, Mantovani DMB. Relantionships of the minerals and fatty acid contents in processed turkey meat products. Food Chem. 2000; 69: 259-65.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/