Code: BRC0003F
Description: Meatballs, beef, raw, with salt, BrazilSadia, << Almôndega, carne, boi, crua, c/ sal, industrializada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 703 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 167 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 65,1 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 11,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 11,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 13,5 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Lipids | g | 7,43 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,30 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Cholesterol | mg | 22,3 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 2,59 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,10 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,60 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 21,7 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,53 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 607 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 23,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 141 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 321 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 2,28 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 7,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,15 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
