Code: BRC0003G
Description: Milk beverage, strawberry, BrazilDan Up, << Bebida láctea, morango, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 650 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 153 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 63,9 | 34,8 | 1,00 | 90,0 | 5 | 322,454,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 30,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 30,3 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,70 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Lipids | g | 2,40 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,71 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico |
Cholesterol | mg | 6,76 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 1,39 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,76 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,08 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 260 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 135 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 25,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 185 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 182 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 222 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,97 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,73 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Vitamin C | mg | 6,03 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 14,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
322 - Danone SA. Dados analíticos internos.454 - Magenis RB, Prudêncio ES, Amboni RDMC, et al. Compositional na physical properties of yogurts manufactured from milk and whey cheese concentrated by ultrafiltration. Int J Food Sci Technol. 2006; 41: 560-8.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
