Code: BRC0003G
Description: Milk beverage, strawberry, BrazilDan Up,  << Bebida láctea, morango, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 650 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 153 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 63,9 | 34,8 | 1,00 | 90,0 | 5 | 322,454,1681 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 30,3 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 30,3 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 2,70 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico | 
| Lipids | g | 2,40 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 0,71 | - | - | - | 1 | 322 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 6,76 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Total saturated fatty acids | g | 1,39 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,76 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Trans fatty acids | g | 0,08 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Calcium | mg | 260 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Iron | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Sodium | mg | 135 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 25,2 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 185 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Potassium | mg | 182 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Manganese | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Zinc | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 222 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Assumido | 
| Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Riboflavin | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Niacin | mg | 0,97 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,73 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Vitamin C | mg | 6,03 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Folate | mcg | 14,0 | - | - | - | - | 1681 | Analítico | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
322 - Danone SA. Dados analíticos internos.454 - Magenis RB, Prudêncio ES, Amboni RDMC, et al. Compositional na physical properties of yogurts manufactured from milk and whey cheese concentrated by ultrafiltration. Int J Food Sci Technol. 2006; 41: 560-8.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/