Code: BRC0004L
Description: Broth, chicken, dry (tablet), BrazilMaggi,  << Caldo, galinha, tablete, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1078 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 258 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 1,70 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 19,1 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 18,1 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 8,20 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico | 
| Lipids | g | 16,4 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico | 
| Fiber | g | 1,00 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 54,6 | - | - | - | 1 | 321 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 45,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 4,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 6,70 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 4,87 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Calcium | mg | 191 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Iron | mg | 1,89 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 24196 | - | - | - | - | 337 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 56,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 192 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 377 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Zinc | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 3,93 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 1,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Folate | mcg | 32,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
Data source:
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/