Code: BRC0005C
Description: Plum, with peel, raw, BrazilPrunus domestica << Ameixa, c/ casca, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 226 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 53 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 84,8 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 13,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 11,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,77 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado |
Lipids | g | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 2,43 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,60 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | tr | - | - | - | - | - | Assumido |
Total monounsaturated fatty acids | g | tr | - | - | - | - | - | Assumido |
Total polyunsaturated fatty acids | g | tr | - | - | - | - | - | Assumido |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 5,72 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 5,48 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 13,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 134 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 0,00 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 30,4 | - | - | - | - | 1607 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 15,2 | - | - | - | - | 1607 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,05 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,07 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 7,63 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 5,95 | - | - | - | - | 1742 | Calculado |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,77 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1607 - Tawata N. Determinação de carotenóides em alimentos brasileiros in natura, processados e preparados para a tabela nacional de composição de alimentos [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2010. 65 p.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
