Code: BRC0005C
Description: Plum, with peel, raw, BrazilPrunus domestica << Ameixa, c/ casca, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ226-----Calculado
Energykcal53-----Calculado
Moistureg84,8---11681Analítico
Total carbohydratesg13,8-----Calculado
Available carbohydratesg11,4-----Calculado
Proteinsg0,77---11681Calculado
Lipidsgtr---11681Analítico
Fiberg2,43---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,60---11681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsgtr-----Assumido
Total monounsaturated fatty acidsgtr-----Assumido
Total polyunsaturated fatty acidsgtr-----Assumido
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg5,72---11681Analítico
Ironmg0,10---11681Analítico
Sodiummgtr---11681Analítico
Magnesiummg5,48---11681Analítico
Phosphormg13,9---11681Analítico
Potassiummg134---11681Analítico
Zincmg0,05---11681Analítico
Coppermg0,06---11681Analítico
Seleniummcg0,00---11742Atribuído
Vitamin Amcg30,4----1607Calculado
Vitamin Amcg15,2----1607Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,05---11742Atribuído
Thiaminemg0,07---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,03---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg7,63---11681Analítico
Folatemcg5,95----1742Calculado
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,77---11681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

1607 - Tawata N. Determinação de carotenóides em alimentos brasileiros in natura, processados e preparados para a tabela nacional de composição de alimentos [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2010. 65 p.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).