Code: BRC0005R
Description: Cake, orange, dry mix, BrazilOetker, << Bolo, laranja, mistura p/, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1554 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 366 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 7,00 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 83,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 82,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 7,00 | - | - | - | 1 | 323 | Calculado |
Lipids | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Fiber | g | 1,53 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,60 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 147 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Iron | mg | 0,26 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Sodium | mg | 794 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Magnesium | mg | 10,6 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Phosphor | mg | 325 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Potassium | mg | 87,9 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Zinc | mg | 0,16 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 58,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
