Code: BRC0006A
Description: Corn, sweet, grain, raw (average of several samples), BrazilZea may << Milho, verde, grão, cru (média de diferentes amostras), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ584-----Calculado
Energykcal138-----Calculado
Moistureg63,5---11681Analítico
Total carbohydratesg28,6-----Calculado
Available carbohydratesg24,6-----Calculado
Proteinsg6,59---11681Calculado
Lipidsg0,61---11681Analítico
Fiberg3,92---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,71---11681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,10----1681Calculado
Total monounsaturated fatty acidsg0,10----1681Calculado
Total polyunsaturated fatty acidsg0,29----1681Calculado
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg1,96-1,612,302801Analítico
Ironmg1,140,330,411,548152,1681Analítico
Sodiummg1,12---11681Analítico
Magnesiummg26,7-20,932,62801Analítico
Phosphormg112---11681Analítico
Potassiummg184---11681Analítico
Manganesemg0,12---11681Analítico
Zincmg0,52---11681Analítico
Coppermg0,05---11681Analítico
Seleniummcg0,50---11745Analítico
Vitamin Amcg35,8---31008,1601,1612Analítico
Vitamin Amcg17,9---31008,1601,1612Analítico
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,03---11742Atribuído
Thiaminemg0,30---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmgtr---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,04---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmgtr---11681Analítico
Folatemcg63,9---11742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing6,59---11681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

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