Code: BRC0006G
Description: Cream cheese, Brazil (average of different flavors) << Cream cheese, Brasil (média de diferentes sabores),  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 958 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 232 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 68,5 | - | 68,0 | 69,0 | 2 | 330 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 1,97 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 1,97 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 6,00 | - | 6,00 | 6,00 | 2 | 330 | Analítico | 
| Lipids | g | 22,3 | - | 22,0 | 22,5 | 2 | 330 | Analítico | 
| Fiber | g | 0,00 | - | 0,00 | 0,00 | 2 | 330 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 1,28 | - | 1,26 | 1,30 | 2 | 330 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 70,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 14,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 6,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Calcium | mg | 53,9 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído | 
| Iron | mg | 0,86 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 330 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 4,55 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 69,1 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 85,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Manganese | mg | tr | - | - | - | - | 1765 | Atribuído | 
| Zinc | mg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Copper | mg | 0,01 | - | - | - | 1 | 1765 | Analítico | 
| Selenium | mcg | 2,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 235 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 234 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | 0,39 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 0,72 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Folate | mcg | 9,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Animal protein | g | 6,00 | - | 6,00 | 6,00 | 2 | 330 | Analítico | 
Data source:
330 - Dan Vigor Indústria e Comércio de Laticínios Ltda. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1765 - Australian Food Composition Database. Nutrient tables for use in Australia (NUTTAB). 2015. Disponível em:https://www.foodstandards.gov.au/science/monitoringnutrients/afcd/Pages/foodsearch.aspx