Code: BRC0006M
Description: French fries, McDonald´s << Batata frita, McDonald´s, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1319 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 315 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 36,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 42,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 38,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 3,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 15,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 3,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,91 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 2,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 7,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 4,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 19,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 0,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 189 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 37,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 127 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 596 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,51 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 3,22 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | 5,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 3,41 | - | - | - | - | 1742 | - |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/