Code: BRC0009L
Description: Sauce, garlic, ready-to-eat, BrazilKenko, << Molho, alho, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 154 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 36 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 82,5 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 7,97 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 6,57 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 1,30 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Lipids | g | 0,25 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Fiber | g | 1,40 | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 7,96 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 0,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 27,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,75 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 367 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Phosphor | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Potassium | mg | 283 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Riboflavin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Niacin | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Pyridoxine (B6) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin C | mg | 0,81 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
336 - Sakura Nakaya Alimentos Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/