Code: BRC0010F
Description: Ham, turkey, sliced, cooked, BrazilSadia, << Blanquet, fatiado, cozido, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 389 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 92 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 74,9 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 3,77 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 3,77 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 17,0 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Lipids | g | 1,01 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 3,37 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
Cholesterol | mg | 21,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 3,53 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Iron | mg | 0,49 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Sodium | mg | 995 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Magnesium | mg | 19,0 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Phosphor | mg | 337 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Potassium | mg | 225 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Zinc | mg | 0,85 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 7,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | 4,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.803 - Ferreira MMC, Morgano MA, Queiroz SCN, Mantovani DMB. Relantionships of the minerals and fatty acid contents in processed turkey meat products. Food Chem. 2000; 69: 259-65.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
