Code: BRC0010F
Description: Ham, turkey, sliced, cooked, BrazilSadia, << Blanquet, fatiado, cozido, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 390 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 92 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 74,9 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 3,77 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 3,77 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 17,0 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Lipids | g | 1,01 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Fiber | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 3,37 | - | - | - | 1 | 337 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 21,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Calcium | mg | 3,53 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Iron | mg | 0,49 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Sodium | mg | 995 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Magnesium | mg | 19,0 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Phosphor | mg | 337 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Potassium | mg | 225 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 0,85 | - | - | - | 1 | 803 | Analítico |
| Copper | mg | 0,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin D | mcg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 7,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Folate | mcg | 4,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.803 - Ferreira MMC, Morgano MA, Queiroz SCN, Mantovani DMB. Relantionships of the minerals and fatty acid contents in processed turkey meat products. Food Chem. 2000; 69: 259-65.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/