Code: BRC0010G
Description: Cream milk (25% fat, UHT, canned), Brazil (average of several brands) << Creme de leite (25% de gordura, UHT, enlatado), Brasil (média de diferentes marcas),  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 982 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 238 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 69,5 | - | 68,2 | 70,9 | 2 | 321,1681 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 4,16 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 4,16 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 1,95 | - | 1,51 | 2,40 | 2 | 321,1681 | Analítico | 
| Lipids | g | 23,7 | - | 22,5 | 25,0 | 2 | 321,1681 | Analítico | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 2 | 321 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 0,61 | - | 0,60 | 0,61 | 2 | 321,1681 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 84,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total saturated fatty acids | g | 14,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 6,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,58 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Trans fatty acids | g | 0,80 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Calcium | mg | 82,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Iron | mg | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Sodium | mg | 51,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 7,54 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 118 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Potassium | mg | 118 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,01 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Zinc | mg | 0,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 142 | - | - | - | - | 1681,1742 | Calculado | 
| Vitamin A | mcg | 138 | - | - | - | - | 1681,1742 | Calculado | 
| Vitamin D | mcg | 1,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,61 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Riboflavin | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Niacin | mg | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Assumido | 
| Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Folate | mcg | 2,89 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added fat | g | 23,7 | - | 22,5 | 25,0 | 2 | 321,1681 | Analítico | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Animal protein | g | 1,95 | - | 1,51 | 2,40 | 2 | 321,1681 | Analítico | 
Data source:
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/