Code: BRC0010G
Description: Cream milk (25% fat, UHT, canned), Brazil (average of several brands) << Creme de leite (25% de gordura, UHT, enlatado), Brasil (média de diferentes marcas), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 982 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 238 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 69,5 | - | 68,2 | 70,9 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 4,16 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 4,16 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 1,95 | - | 1,51 | 2,40 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Lipids | g | 23,7 | - | 22,5 | 25,0 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 2 | 321 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,61 | - | 0,60 | 0,61 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 84,2 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 14,5 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 6,39 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,58 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,80 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 82,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 51,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,54 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 118 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 118 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,02 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 142 | - | - | - | - | 1681,1742 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 138 | - | - | - | - | 1681,1742 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 1,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,61 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 0,00 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 2,89 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 23,7 | - | 22,5 | 25,0 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Animal protein | g | 1,95 | - | 1,51 | 2,40 | 2 | 321,1681 | Analítico |
Data source:
321 - Nestlé Indústria e Comércio Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
