Code: BRC0010U
Description: Nuts, mix, peeled, unsalted, Brazil(uva passa, avelã, castanha do Brasil, amendoim torrado), Oetker, << Coquetel de frutas secas, s/ casca, s/ sal, Brasil, , (raisins, hazelnuts, Brazil nuts, roasted peanuts) >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 2255 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 539 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 2,50 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 44,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 44,6 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 19,6 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Lipids | g | 31,2 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Fiber | g | 1,00 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Alcohol | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Ash | g | 2,04 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 57,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 7,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 17,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 5,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 115 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 2,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 365 | - | - | - | - | 337 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 39,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 134 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 116 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 1,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 2,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 2,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 149 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 19,6 | - | - | - | 1 | 323 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/