Code: BRC0011F
Description: Meat, ostrich, raw (average of several cuts) BrazilStruthio camelus African Black << Carne, avestruz, crua (média de diferentes cortes), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 598 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 141 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 65,9 | 1,27 | 63,1 | 68,0 | 18 | 405 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 30,3 | 1,29 | 27,8 | 31,6 | 12 | 405 | Calculado |
Lipids | g | 2,25 | 0,80 | 1,19 | 4,14 | 12 | 405 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,52 | 0,13 | 1,31 | 1,72 | 12 | 405 | Analítico |
Cholesterol | mg | 51,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,65 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 5,27 | 0,56 | 4,20 | 5,80 | 6 | 405 | Analítico |
Iron | mg | 12,3 | 1,25 | 10,7 | 14,2 | 6 | 405 | Analítico |
Sodium | mg | 100 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 9,70 | 0,25 | 9,40 | 10,00 | 6 | 405 | Analítico |
Phosphor | mg | 89,8 | 1,73 | 87,6 | 92,2 | 6 | 405 | Analítico |
Potassium | mg | 124 | 7,84 | 110 | 132 | 6 | 405 | Analítico |
Manganese | mg | 0,11 | 0,02 | 0,10 | 0,16 | 6 | 405 | Analítico |
Zinc | mg | 12,2 | 5,04 | 4,58 | 17,8 | 6 | 405 | Analítico |
Copper | mg | 0,51 | 0,10 | 0,42 | 0,70 | 6 | 405 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 6,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 7,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 11,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
405 - Balog A, Mendes AA, Almeida Paz ICL, et al. Carne de avestruz: rendimento de carcaça e aspectos físicos e químicos. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(2): 400-7.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
