Code: BRC0012F
Description: Meat, ostrich, tip trimmed, raw, BrazilStruthio camelus African Black << Carne, avestruz, apex, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 609 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 143 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 64,8 | 1,28 | 63,1 | 65,6 | 3 | 405 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 31,9 | 0,36 | 30,6 | 31,1 | 2 | 405 | Calculado |
Lipids | g | 1,82 | 0,10 | 1,75 | 1,89 | 2 | 405 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,50 | 0,04 | 1,47 | 1,53 | 2 | 405 | Analítico |
Cholesterol | mg | 57,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,68 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,63 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 5,20 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Iron | mg | 10,7 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Sodium | mg | 100 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 9,80 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Phosphor | mg | 92,2 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Potassium | mg | 126 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Manganese | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Zinc | mg | 17,8 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Copper | mg | 0,46 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,43 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 7,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,77 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 7,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 12,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
405 - Balog A, Mendes AA, Almeida Paz ICL, et al. Carne de avestruz: rendimento de carcaça e aspectos físicos e químicos. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(2): 400-7.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
