Code: BRC0013C
Description: Coconut, pulp, raw, BrazilCocos nucifera << Coco, maduro, polpa, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1744 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 423 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 43,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 10,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 5,02 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 3,69 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado |
Lipids | g | 42,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 5,38 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,97 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 30,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 8,69 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,15 | 0,59 | 0,58 | 1,76 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 15,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 44,8 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 70,8 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico |
Potassium | mg | 307 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,59 | 1,76 | 0,24 | 3,58 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,24 | 0,18 | 0,11 | 0,45 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 2,49 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 28,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 3,69 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1479 - Naozuka J, Marana SR, Oliveira PV. Water-soluble Cu, Fe, Mn and Zn species in nuts and seeds. J Food Compos Anal. 2010; 23: 78-85.1480 - Naozuka J, Vieira EC, Nascimento AN, Oliveira PV. Elemental analysis of nuts and seeds by axially viewed ICP-OES. Food Chem. 2010; 124: 1667-72.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
