Code: BRC0013C
Description: Coconut, pulp, raw, BrazilCocos nucifera << Coco, maduro, polpa, in natura, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1744 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 423 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 43,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 10,4 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 5,02 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 3,69 | - | - | - | 1 | 1681 | Calculado | 
| Lipids | g | 42,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Fiber | g | 5,38 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 0,97 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total saturated fatty acids | g | 30,0 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,50 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,30 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Calcium | mg | 8,69 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico | 
| Iron | mg | 1,15 | 0,59 | 0,58 | 1,76 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico | 
| Sodium | mg | 15,3 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 44,8 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 70,8 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico | 
| Potassium | mg | 307 | - | - | - | 2 | 1480,1681 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,72 | 0,32 | 0,36 | 1,00 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico | 
| Zinc | mg | 1,59 | 1,76 | 0,24 | 3,58 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,24 | 0,18 | 0,11 | 0,45 | 3 | 1479,1480,1681 | Analítico | 
| Selenium | mcg | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Riboflavin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Niacin | mg | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,03 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin C | mg | 2,49 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Folate | mcg | 28,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vegetable protein | g | 3,69 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico | 
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
Data source:
1479 - Naozuka J, Marana SR, Oliveira PV. Water-soluble Cu, Fe, Mn and Zn species in nuts and seeds. J Food Compos Anal. 2010; 23: 78-85.1480 - Naozuka J, Vieira EC, Nascimento AN, Oliveira PV. Elemental analysis of nuts and seeds by axially viewed ICP-OES. Food Chem. 2010; 124: 1667-72.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/