Code: BRC0014F
Description: Meat, ostrich, inside leg, raw, BrazilStruthio camelus African Black << Carne, avestruz, coxa interna, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 545 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 128 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 67,9 | 0,44 | 67,1 | 68,0 | 3 | 405 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 29,4 | - | 27,8 | 30,5 | 2 | 405 | Calculado |
Lipids | g | 1,25 | - | 1,19 | 1,32 | 2 | 405 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,48 | 0,23 | 1,31 | 1,64 | 2 | 405 | Analítico |
Cholesterol | mg | 48,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 5,80 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Iron | mg | 11,6 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Sodium | mg | 97,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 9,40 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Phosphor | mg | 91,6 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Potassium | mg | 132 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Manganese | mg | 0,10 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Zinc | mg | 15,6 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Copper | mg | 0,46 | - | - | - | 1 | 405 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,40 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 6,55 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,71 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 6,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 10,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
405 - Balog A, Mendes AA, Almeida Paz ICL, et al. Carne de avestruz: rendimento de carcaça e aspectos físicos e químicos. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(2): 400-7.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
