Code: BRC0015A
Description: Rice, flour, raw, BrazilOrysa sativa L.Colombo, << Arroz, farinha, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1512 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 356 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 11,6 | - | - | - | 1 | 329 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 79,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 79,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,90 | - | - | - | 1 | 329 | Calculado |
Lipids | g | 1,10 | - | - | - | 1 | 329 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 329 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,70 | - | - | - | 1 | 329 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,36 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,27 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,36 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Atribuído |
Calcium | mg | 6,76 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Iron | mg | 0,60 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Sodium | mg | 0,98 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Magnesium | mg | 48,2 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Phosphor | mg | 145 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Potassium | mg | 109 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Zinc | mg | 1,78 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Copper | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,21 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Riboflavin | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Niacin | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Atribuído |
Folate | mcg | 4,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 6,90 | - | - | - | 1 | 329 | Calculado |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
329 - Unilever Best Foods. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
