Code: BRC0015E
Description: Mollusc, mussel, prepared with coconut milk, without saltTagelus plebeus << Molusco, mexilhão, Unha de Velho, cozido, c/ leite de coco, s/ sal, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 605 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 144 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 68,9 | - | - | - | 1 | 447 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 6,90 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 6,90 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 14,0 | - | - | - | 1 | 447 | Analítico |
| Lipids | g | 6,75 | - | - | - | - | 447 | Atribuído |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | 1 | 447 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 3,44 | - | - | - | 1 | 447 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 84,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 1,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,83 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 41,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 54,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 457 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 54,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 315 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 512 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 2,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 144 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 1,66 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 2,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 19,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 12,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 67,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
447 - Lira GM, Mancini-Filho J, Sant´Ana LS, et al. Perfil de ácidos graxos, composição centesimal e valor calórico de moluscos crus e cozidos com leite de coco da cidade de Maceió-AL. Rev Bras Ciênc Farm. 2004; 40(4): 529-36.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/