Code: BRC0016K
Description: Jam (average of several samples), Brazil << Geleias (média de geleias de diferentes amostras), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 1125 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 265 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 32,6 | 2,83 | 28,5 | 36,2 | 6 | 144,249 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 66,5 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 64,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 0,35 | 0,09 | 0,26 | 0,50 | 6 | 144,249 | Analítico |
| Lipids | g | 0,30 | 0,08 | 0,23 | 0,45 | 6 | 144,249 | Analítico |
| Fiber | g | 2,54 | 1,31 | 0,99 | 4,21 | 6 | 144,249 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 0,25 | 0,04 | 0,21 | 0,33 | 6 | 144,249 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 6,72 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 28,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 5,76 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 5,76 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 51,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | 0,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin A | mcg | 12,6 | - | - | - | - | 107,1742 | Calculado |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 107,1742 | Calculado |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,86 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 1,92 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
107 - Wilberg VC, Rodriguez-Amaya DB. HPLC quantitation of major carotenoids of fresh and processed guava, mango and papaya. LWT - Food Sci Technol. 1995; 28: 474-80.144 - Almeida-Muradian LB, Fiorini F, Penteado MVC. Provitamin A evaluation of external and internal leaves of cabbage (Brassica oleracea L var. capitata L.). Ciênc Tecnol Aliment. 1995; 15(2): 108-11.
249 - Penna EW, Bunger A, Ibieta A, et al. Alimentos para el adulto mayor: muffins enriquecidos con fibra de lupino. In: Lajolo FM; Menezes EW. Temas en tecnología de alimentos: Fibra dietética. Vol 2. Cyted. Cidade do México: IPN. 1998. Cap. 27.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/