Code: BRC0017A
Description: Rice, brown, raw (average of several cultivars), BrazilOryza sativa L. << Arroz, integral, cru (média diferentes cultivares), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1468-----Calculado
Energykcal346-----Calculado
Moistureg12,91,299,2714,73729,73,855,856,1681Analítico
Total carbohydratesg76,1-----Calculado
Available carbohydratesg72,2-----Calculado
Proteinsg7,57-7,327,81229,73,1681Calculado
Lipidsg2,200,441,872,69329,73,855,1681Analítico
Fiberg3,90-2,984,82229,73,1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,220,071,181,35529,73,855,1681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,31---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg0,52---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,42---11681Analítico
Trans fatty acidsgNA-----Assumido
Calciummg6,101,853,507,824801,855,1681Analítico
Ironmg0,830,330,551,24473,855,1681Analítico
Sodiummg0,880,670,441,653855,1681Analítico
Magnesiummg44,744,316,01094801,855,1681Analítico
Phosphormg12211056,42503855,1681Analítico
Potassiummg16914,81521813855,1681Analítico
Zincmg1,750,401,272,22573,855,1681,1747Analítico
Coppermg0,130,050,080,163855,1681Analítico
Seleniummcg2,70---11745Analítico
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,650,350,211,4132856Analítico
Thiaminemg0,26---11681Analítico
Riboflavinmgtr---11681Analítico
Niacinmg4,15---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,17---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg0,00---11681Analítico
Folatemcg19,9----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing7,57-7,327,81229,73,1681Calculado
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

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