Code: BRC0020F
Description: Meat, beef, hindquarter, with fat , grilled, without oil, unsalted, BrazilBos taurus << Carne, boi, quarto traseiro, c/ gordura, grelhada, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1203 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 288 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 51,0 | 26,9 | 47,9 | 53,4 | 5 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Proteins | g | 28,6 | 6,03 | 24,2 | 32,2 | 5 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 19,4 | 4,25 | 15,2 | 26,0 | 5 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,06 | 39,7 | 0,75 | 1,20 | 5 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 103 | 29,9 | 64,9 | 143 | 5 | 1681 | Analítico |
Total saturated fatty acids | g | 9,00 | 1,83 | 7,40 | 12,1 | 5 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 8,04 | 2,02 | 5,60 | 10,4 | 5 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,32 | 0,14 | 0,20 | 0,50 | 5 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,31 | 0,14 | 0,20 | 0,55 | 5 | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 4,64 | 128 | 3,21 | 7,26 | 5 | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 2,59 | 129 | 2,03 | 3,20 | 5 | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 57,4 | 128 | 38,8 | 80,5 | 5 | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 19,8 | 133 | 14,5 | 24,0 | 5 | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 218 | 142 | 160 | 251 | 5 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 323 | 146 | 206 | 382 | 5 | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 5,93 | 3,12 | 4,78 | 6,68 | 5 | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,10 | 0,03 | 0,07 | 0,14 | 5 | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 5 | 1681 | Analítico |
Vitamin A | mcg | tr | - | - | - | 5 | 1681 | Analítico |
Vitamin D | mcg | 0,51 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,01 | 1,42 | - | 0,03 | 5 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,11 | 1,59 | 0,05 | 0,19 | 5 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,52 | 1,59 | 1,60 | 4,91 | 5 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,10 | 0,07 | - | 0,17 | 5 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | 28,6 | 6,03 | 24,2 | 32,2 | 5 | 1681 | Analítico |
Data source:
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
