Code: BRC0023B
Description: Collard green, raw, BrazilBrassica oleracea var. Acephala << Couve, manteiga, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ114-----Calculado
Energykcal27-----Calculado
Moistureg90,9---11681Analítico
Total carbohydratesg4,33-----Calculado
Available carbohydratesg1,21-----Calculado
Proteinsg2,87---11681Analítico
Lipidsg0,55---11681Analítico
Fiberg3,12---11681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,35---11681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,12---11681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsgtr---11681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,13---11681Analítico
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg208-1302862879,1681Analítico
Ironmg0,670,410,401,143700,879,1681Analítico
Sodiummg9,09-6,1712,02879,1681Analítico
Magnesiummg42,8-34,751,02879,1681Analítico
Phosphormg48,7---11681Analítico
Potassiummg557-4037122879,1681Analítico
Zincmg0,400,090,290,504700,879,1681,1747Analítico
Coppermg0,060,040,020,124527,700,879,1681Analítico
Seleniummcg3,10---11745Analítico
Vitamin Amcg629----702,1601Calculado
Vitamin Amcg314----702,1601Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,91---11742Atribuído
Thiaminemg0,20---11681Analítico
Riboflavinmg0,31---11681Analítico
Niacinmg2,29---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,06---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg102-96,71082775,1681Analítico
Folatemcg80,4----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing2,87---11681Analítico
Animal proteing-------

Data source:

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