Code: BRC0023B
Description: Collard green, raw, BrazilBrassica oleracea var. Acephala << Couve, manteiga, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 114 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 27 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 90,9 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 4,33 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 1,21 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 2,87 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Lipids | g | 0,55 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Fiber | g | 3,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,35 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,12 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | tr | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,13 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 208 | - | 130 | 286 | 2 | 879,1681 | Analítico |
Iron | mg | 0,67 | 0,41 | 0,40 | 1,14 | 3 | 700,879,1681 | Analítico |
Sodium | mg | 9,09 | - | 6,17 | 12,0 | 2 | 879,1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 42,8 | - | 34,7 | 51,0 | 2 | 879,1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 48,7 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 557 | - | 403 | 712 | 2 | 879,1681 | Analítico |
Zinc | mg | 0,40 | 0,09 | 0,29 | 0,50 | 4 | 700,879,1681,1747 | Analítico |
Copper | mg | 0,06 | 0,04 | 0,02 | 0,12 | 4 | 527,700,879,1681 | Analítico |
Selenium | mcg | 3,10 | - | - | - | 1 | 1745 | Analítico |
Vitamin A | mcg | 629 | - | - | - | - | 702,1601 | Calculado |
Vitamin A | mcg | 314 | - | - | - | - | 702,1601 | Calculado |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,91 | - | - | - | 1 | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,20 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,31 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 2,29 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,06 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 102 | - | 96,7 | 108 | 2 | 775,1681 | Analítico |
Folate | mcg | 80,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 2,87 | - | - | - | 1 | 1681 | Analítico |
Animal protein | g | - | - | - | - | - | - | - |
Data source:
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