Code: BRC0027G
Description: Milk, Indian buffalo, whole, Brazil << Leite, búfala, integral, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 414 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 99 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 83,1 | - | - | - | 1 | 598 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 5,31 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 5,31 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 3,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Lipids | g | 7,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 0,77 | - | - | - | 1 | 598 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 19,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 4,68 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 180 | - | - | - | 1 | 598 | Analítico |
| Iron | mg | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 53,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 31,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 119 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 181 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 0,22 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 54,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,93 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,37 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 2,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 6,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Animal protein | g | 3,82 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Data source:
598 - Verruma-Bernardi MR, Damásio MH, Valle JLE, Oliveira AJ. Elaboração do queijo mozarela de leite de búfala pelos métodos tradicional e da acidificação direta. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(2): 138-44.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/