Code: BRC0028A
Description: Cookie, Marie, BrazilMarilan, << Biscoito, doce, Maria, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1827 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 433 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 2,00 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 76,2 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 73,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 9,30 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Lipids | g | 10,8 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Fiber | g | 2,80 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,70 | - | - | - | 1 | 270,341 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 3,52 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,34 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,99 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Trans fatty acids | g | 1,43 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 55,1 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Iron | mg | 1,78 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Sodium | mg | 356 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Magnesium | mg | 37,6 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Phosphor | mg | 168 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Potassium | mg | 143 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Manganese | mg | 0,79 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Zinc | mg | 1,04 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Copper | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 1,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 1,02 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Riboflavin | mg | 0,42 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Niacin | mg | 3,96 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,23 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,21 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 6,30 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Folate | mcg | 202 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
270 - Instituto de Tecnologia de Alimentos - ITAL. Dados analíticos internos. Campinas.341 - Marilan Alimentos SA Ind e Com. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
