Code: BRC0030A
Description: Cookie, butter, banana with cinnamon, BrazilBauducco, << Biscoito, doce, amanteigado, banana c/ canela, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1970-----Calculado
Energykcal468-----Calculado
Moistureg2,47---1327Analítico
Total carbohydratesg71,6-----Calculado
Available carbohydratesg71,6-----Calculado
Proteinsg7,87---1327Analítico
Lipidsg16,8---1327Analítico
Fiberg0,00---1327Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,30----327Analítico
Cholesterolmg104---1240Analítico
Total saturated fatty acidsg9,85----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg4,92----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,88----1742Atribuído
Trans fatty acidsg3,68----1681Analítico
Calciummg29,6----1742Atribuído
Ironmg0,30----1742Atribuído
Sodiummg358----1742Atribuído
Magnesiummg12,3----1742Atribuído
Phosphormg104----1742Atribuído
Potassiummg113----1742Atribuído
Manganesemg0,78----1681Analítico
Zincmg0,39----1742Atribuído
Coppermg0,17----1681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Amcg142----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA------
Thiaminemg0,68----1742Atribuído
Riboflavinmg0,07----1742Atribuído
Niacinmg0,33----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,04----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,37----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00-----Assumido
Folatemcg0,00-----Assumido
Added saltgNA------
Added sugargNA------

Data source:

240 - Szpiz RR, Pereira DA, Jablonka FH. Colesterol em produtos de confeitaria. Adaptação do método de Bligh & Dyer para extração do óleo. In: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos. Anais. 1995; Campinas.
327 - Bauduco & Cia Ltda. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).