Code: BRC0030N
Description: Sauce, soy, ready to eat, light, BrazilSakura, << Molho, soja, premium, light, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 227 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 53 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 71,1 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 11,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 10,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 2,70 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Lipids | g | 0,10 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Fiber | g | 0,96 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 15,2 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Calcium | mg | 14,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,49 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 3800 | - | - | - | - | 336 | Analítico |
| Magnesium | mg | 23,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 46,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 162 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Zinc | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | tr | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,81 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Riboflavin | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 2,07 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 4,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 2,70 | - | - | - | 1 | 336 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
336 - Sakura Nakaya Alimentos Ltda. Dados analíticos internos.1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/