Code: BRC0031B
Description: Bell pepper, raw, Brazil (average of different types)Capsicum annuum L. << Pimentão, cru, Brasil (média de diferentes tipos), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ102-----Calculado
Energykcal24-----Calculado
Moistureg92,90,9391,994,674,51,80,1599,1681Analítico
Total carbohydratesg5,25-----Calculado
Available carbohydratesg3,57-----Calculado
Proteinsg1,100,170,771,3174,51,80,1599,1681Calculado
Lipidsg0,270,130,150,4474,51,80,1599,1681Analítico
Fiberg1,670,810,622,5644,51,1681Analítico
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,460,070,380,5874,51,80,1599,1681Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,05----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,01----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,08----1742Atribuído
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg7,991,476,379,614801,1681Analítico
Ironmg0,390,050,330,4131681Analítico
Sodiummgtr---31681Analítico
Magnesiummg10,51,907,7912,24801,1681Analítico
Phosphormg19,62,9516,522,431681Analítico
Potassiummg20224,717422131681Analítico
Manganesemg0,100,040,060,1431681Analítico
Zincmg0,170,040,140,2241681,1747Analítico
Coppermg0,050,010,040,074527,1681Analítico
Seleniummcg0,20---11745Analítico
Vitamin Amcg39,8----80,1599,1601Calculado
Vitamin Amcg19,9----80,1599,1601Calculado
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg1,13----1742Atribuído
Thiaminemg0,030,03-0,0531681Analítico
Riboflavinmg0,030,03-0,0631681Analítico
Niacinmgtr---31681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,030,03-0,0631681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg15350,810020131681Analítico
Folatemcg26,5----1742Assumido
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing1,100,170,771,3174,51,80,1599,1681Analítico
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
51 - Mendez MHM, Derivi SCN, Rodriguez MCR, Fernandes ML. Tabela de composição de alimentos. Rio de Janeiro: EDUFF. 1995.
80 - Bianchini R. Carotenóides dos pimentões amarelos (Capsicum annum L.) caracterização e verificação de mudanças com o cozimento. Ciênc Tecnol Aliment. 1998; 18(3): 283-8.
527 - Andrade ECB, Teodoro AJ, Takase I. Determinação dos teores de cobre em diferentes extratos de hortaliças do tipo A e B. Ciênc Tecnol Aliment. 2004; 24(2): 277-81.
801 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR. Concentrações de Cálcio e de Magnésio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Braz J Food Technol. 2001; 4: 123-30.
1599 - Bianchini R, Penteado MVC. Carotenoides dos pimentões amarelos (Capsicum annuum, L.). Caracterização e verificação de mudanças com o cozimento. Ciênc Tecnol Aliment. 1998; 18 (3): 283-8.
1601 - Godoy HT, Rodriguez-Amaya DB. Ocurrence of Cis isomers of provitamins A in brazilian vegetables. J Agric Food Chem. 1998; 46: 3081-6.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
1747 - Ferreira KS, Gomes JC, Reis C, Bellato CR. Concentrações de zinco em alimentos consumidos no Brasil. Revista Ceres. 2001; 49(283): 309-19.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).