Code: BRC0032D
Description: Pate (average of various flavours), Brazil << Patê (média de diferentes sabores), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 931 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 225 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 66,5 | - | 65,8 | 67,3 | 2 | 337 | Analítico |
| Total carbohydrates | g | 2,79 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 2,79 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 8,65 | - | 7,66 | 9,63 | 2 | 337 | Analítico |
| Lipids | g | 19,9 | - | 19,7 | 20,2 | 2 | 337 | Analítico |
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 337 | Assumido |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,13 | 0,06 | 2,08 | 2,17 | 2 | 337 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 47,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total saturated fatty acids | g | 6,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 9,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 3,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Calcium | mg | 10,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 0,76 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 1378 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 12,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 153 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 192 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Zinc | mg | 1,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin D | mcg | 0,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 2,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Thiamine | mg | 0,56 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 2,69 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,19 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,97 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Folate | mcg | 1,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
337 - Sadia SA. Dados analíticos internos.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/