Code: BRC0033T
Description: Hamburger, soy protein, without spicy, unsalted, raw, BrazilGlycine max L. << Análogo, hambúrguer (hamburger), soja, s/ temperos, s/ sal, cru, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 304 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 73 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 80,2 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 7,33 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,44 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 6,77 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
Lipids | g | 3,42 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
Fiber | g | 6,89 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
Alcohol | g | - | - | - | - | - | - | - |
Ash | g | 2,30 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
Cholesterol | mg | 2,71 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,78 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,97 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 69,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 1,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 600 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 28,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 105 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 170 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,64 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,10 | - | - | - | - | - | - |
Selenium | mcg | 11,5 | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,91 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,45 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 12,5 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Thiamine | mg | 1,36 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,13 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 1,92 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 1,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Vitamin C | mg | 2,30 | - | - | - | - | 1742 | Assumido |
Folate | mcg | 63,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 6,77 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
409 - Berno LI, Guimarães-Lopes TG, Canniatti-Brazaca SG. Avaliação da composição centesimal, digestibilidade e atividade inibitória de tripsina em produtos derivados de soja (Glycine max). Alim Nutr. 2007; 18(3): 277-82.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
