Code: BRC0035G
Description: Milk, cow, with chocolate, powder, Brazil << Leite, vaca, c/ chocolate, em pó, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1354-----Calculado
Energykcal322-----Calculado
Moistureg29,5---14Analítico
Total carbohydratesg52,5-----Calculado
Available carbohydratesg48,6-----Calculado
Proteinsg5,41----4Atribuído
Lipidsg10,9----4Atribuído
Fiberg3,82----4Atribuído
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,71---14Analítico
Cholesterolmg31,7----1681Analítico
Total saturated fatty acidsg5,73----1681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg3,13----1681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg0,52----1681Analítico
Trans fatty acidsg1,15----1681Analítico
Calciummg257----1681Analítico
Ironmg1,69----1681Analítico
Sodiummg264----1681Analítico
Magnesiummg47,5----1681Analítico
Phosphormg261----1681Analítico
Potassiummg573----1681Analítico
Manganesemg0,19----1681Analítico
Zincmg1,15----1681Analítico
Coppermg0,17----1681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Amcg87,1----1742Atribuído
Vitamin Dmcg4,20----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,23----1742Atribuído
Thiaminemg0,27----1681Analítico
Riboflavinmg1,07----1681Analítico
Niacinmg4,54----1681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,52----1681Analítico
Cobalamin (B12) mcg1,32----1742Atribuído
Vitamin Cmg12,0----1681Analítico
Folatemcg19,9----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugargNA------
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).