Code: BRC0036H
Description: Alcoholic beverage, wine, rose (average of several samples), Brazil << Bebida alcoólica, vinho, rose (média diferentes amostras), Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 381 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 91 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 85,2 | - | - | - | - | 237,238,1075 | Atribuído | 
| Total carbohydrates | g | 3,12 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 3,12 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Lipids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Alcohol | g | 11,1 | - | - | - | 1 | 237,238,1075 | Atribuído | 
| Ash | g | 0,20 | - | - | - | - | 237,238,1075, | Atribuído | 
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Calcium | mg | 8,01 | 0,96 | 7,33 | 8,68 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Iron | mg | 0,54 | 0,01 | 0,53 | 0,54 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Sodium | mg | 3,18 | 1,11 | 2,39 | 3,96 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 6,65 | 0,26 | 6,47 | 6,83 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Phosphor | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Potassium | mg | 85,8 | 6,93 | 80,9 | 90,7 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,23 | 0,06 | 0,18 | 0,27 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Zinc | mg | 0,09 | 0,05 | 0,05 | 0,13 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Copper | mg | 0,05 | 0,00 | 0,05 | 0,05 | 2 | 1076 | Analítico | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Thiamine | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 0,10 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Assumido | 
| Folate | mcg | 1,09 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vegetable protein | g | 0,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
Data source:
237 - Ide GM, Rizzon LA, Daudt CE. Influência do tempo de maceração do vinho Isabel e Merlot. Boletim SBCTA. 1994; 27(2): 88-95.238 - Rizzon LA, Miele A, Zanuz MC. Composição química de alguns vinhos espumantes brasileiros. Boletim SBCTA. 1994; 28(1): 25-32.
1075 - Rizzon LA, Miele A, Meneguzzo J. Avaliação da uva cv. Isabel para a elaboração de vinho tinto. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(1): 115-21.
1076 - Rizzon LA, Salvador MBG, Miele A. Teores de cátions dos vinhos da Serra Gaúcha. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(3): 635-41.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/