Code: BRC0036H
Description: Alcoholic beverage, wine, rose (average of several samples), Brazil << Bebida alcoólica, vinho, rose (média diferentes amostras), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ381-----Calculado
Energykcal91-----Calculado
Moistureg85,2----237,238,1075Atribuído
Total carbohydratesg3,12-----Calculado
Available carbohydratesg3,12-----Calculado
Proteinsg0,39----1742Atribuído
Lipidsg0,00----1742Atribuído
Fiberg0,00----1742Atribuído
Alcoholg11,1---1237,238,1075Atribuído
Ashg0,20----237,238,1075,Atribuído
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,00-----Assumido
Total monounsaturated fatty acidsg0,00-----Assumido
Total polyunsaturated fatty acidsg0,00-----Assumido
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg8,010,967,338,6821076Analítico
Ironmg0,540,010,530,5421076Analítico
Sodiummg3,181,112,393,9621076Analítico
Magnesiummg6,650,266,476,8321076Analítico
PhosphormgNA------
Potassiummg85,86,9380,990,721076Analítico
Zincmg0,090,050,050,1321076Analítico
Coppermg0,050,000,050,0521076Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,00-----Assumido
Thiaminemg0,02----1742Atribuído
Riboflavinmg0,02----1742Atribuído
Niacinmg0,10----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,04----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,01----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Assumido
Folatemcg1,09----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugargNA------
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,39----1742Atribuído
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

237 - Ide GM, Rizzon LA, Daudt CE. Influência do tempo de maceração do vinho Isabel e Merlot. Boletim SBCTA. 1994; 27(2): 88-95.
238 - Rizzon LA, Miele A, Zanuz MC. Composição química de alguns vinhos espumantes brasileiros. Boletim SBCTA. 1994; 28(1): 25-32.
1075 - Rizzon LA, Miele A, Meneguzzo J. Avaliação da uva cv. Isabel para a elaboração de vinho tinto. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(1): 115-21.
1076 - Rizzon LA, Salvador MBG, Miele A. Teores de cátions dos vinhos da Serra Gaúcha. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(3): 635-41.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).