Code: BRC0038K
Description: Chocolate, dark (average of several brands), Brazil << Chocolate, amargo, (média de diferentes marcas), Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 2392 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 577 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,37 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 45,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 35,0 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 7,79 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 42,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 10,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 2,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 24,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 12,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 1,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 54,4 | 23,3 | 20,7 | 80,2 | 7 | 1526 | Analítico |
Iron | mg | 6,27 | 3,75 | 3,58 | 14,1 | 7 | 1526 | Analítico |
Sodium | mg | 27,4 | 21,5 | 5,98 | 51,0 | 7 | 1526 | Analítico |
Magnesium | mg | 132 | 29,6 | 99,7 | 183 | 7 | 1526 | Analítico |
Phosphor | mg | 308 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 427 | 102 | 365 | 636 | 7 | 1526 | Analítico |
Zinc | mg | 1,57 | 0,37 | 1,21 | 2,33 | 7 | 1526 | Analítico |
Copper | mg | 1,77 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,59 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 1,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,28 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Animal protein | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1526 - Ieggli CVS, Bohrer D, Nascimento PC , Carvalho LM. Determination of sodium, potassium, calcium, magnesium, zinc and iron in emulsified chocolate samples by flame atomic absorption spectrometry. Food Chem. 2011; 124: 1189-93.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
