Code: BRC0038T
Description: Sausage, soy protein, raw, BrazilGlycine max L. << Análogo, salsicha, soja, crua, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 782 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Energy | kcal | 186 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Moisture | g | 59,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total carbohydrates | g | 14,4 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Available carbohydrates | g | 13,8 | - | - | - | - | - | Calculado |
| Proteins | g | 16,9 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
| Lipids | g | 6,90 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
| Fiber | g | 0,64 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Ash | g | 2,74 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Total saturated fatty acids | g | 1,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total monounsaturated fatty acids | g | 1,52 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 3,89 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Calcium | mg | 76,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Iron | mg | 6,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Sodium | mg | 21,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Magnesium | mg | 16,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Phosphor | mg | 334 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Potassium | mg | 686 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Zinc | mg | 1,74 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Riboflavin | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Niacin | mg | 0,62 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
| Folate | mcg | 75,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
| Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Added fat | g | NA | - | - | - | - | - | - |
| Vegetable protein | g | 16,9 | - | - | - | 1 | 409 | Analítico |
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
409 - Berno LI, Guimarães-Lopes TG, Canniatti-Brazaca SG. Avaliação da composição centesimal, digestibilidade e atividade inibitória de tripsina em produtos derivados de soja (Glycine max). Alim Nutr. 2007; 18(3): 277-82.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/