Code: BRC0039H
Description: Alcoholic beverage, wine, red, petite syrah, BrazilVitis vinifera << Bebida alcoólica, vinho, tinto, mosto, petite syrah, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ358-----Calculado
Energykcal86-----Calculado
Moistureg85,2----237,238,1075Atribuído
Total carbohydratesg2,07-----Calculado
Available carbohydratesg2,07-----Calculado
Proteinsg0,08----1742Atribuído
Lipidsg0,00----1742Atribuído
Fiberg0,00----1742Atribuído
Alcoholg11,1----237,238,1075Atribuído
Ashg1,56----237,1075,Atribuído
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,00-----Assumido
Total monounsaturated fatty acidsg0,00-----Assumido
Total polyunsaturated fatty acidsg0,00-----Assumido
Trans fatty acidsg0,00-----Assumido
Calciummg11,3---1237Analítico
Ironmg0,19---1237Analítico
Sodiummg0,43---1237Analítico
Magnesiummg9,20---1237Analítico
Phosphormg52,2---1237Analítico
Potassiummg122---1237Analítico
Manganesemg0,32---1237Analítico
Zincmg0,13---1237Analítico
CoppermgNA------
SeleniummcgNA------
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Amcg0,00-----Assumido
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,00-----Assumido
Thiaminemg0,01----1742Atribuído
Riboflavinmg0,03----1742Atribuído
Niacinmg0,18----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,06----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg0,00-----Assumido
FolatemcgNA------
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugargNA------
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing0,08----1742Atribuído
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

237 - Ide GM, Rizzon LA, Daudt CE. Influência do tempo de maceração do vinho Isabel e Merlot. Boletim SBCTA. 1994; 27(2): 88-95.
238 - Rizzon LA, Miele A, Zanuz MC. Composição química de alguns vinhos espumantes brasileiros. Boletim SBCTA. 1994; 28(1): 25-32.
1075 - Rizzon LA, Miele A, Meneguzzo J. Avaliação da uva cv. Isabel para a elaboração de vinho tinto. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(1): 115-21.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).