Code: BRC0039H
Description: Alcoholic beverage, wine, red, petite syrah, BrazilVitis vinifera << Bebida alcoólica, vinho, tinto, mosto, petite syrah, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 358 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 86 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 85,2 | - | - | - | - | 237,238,1075 | Atribuído | 
| Total carbohydrates | g | 2,07 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 2,07 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Lipids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Alcohol | g | 11,1 | - | - | - | - | 237,238,1075 | Atribuído | 
| Ash | g | 1,56 | - | - | - | - | 237,1075, | Atribuído | 
| Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Calcium | mg | 11,3 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Iron | mg | 0,19 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Sodium | mg | 0,43 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Magnesium | mg | 9,20 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Phosphor | mg | 52,2 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Potassium | mg | 122 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Manganese | mg | 0,32 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Zinc | mg | 0,13 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico | 
| Copper | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Thiamine | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vegetable protein | g | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
Data source:
237 - Ide GM, Rizzon LA, Daudt CE. Influência do tempo de maceração do vinho Isabel e Merlot. Boletim SBCTA. 1994; 27(2): 88-95.238 - Rizzon LA, Miele A, Zanuz MC. Composição química de alguns vinhos espumantes brasileiros. Boletim SBCTA. 1994; 28(1): 25-32.
1075 - Rizzon LA, Miele A, Meneguzzo J. Avaliação da uva cv. Isabel para a elaboração de vinho tinto. Ciênc Tecnol Aliment. 2000; 20(1): 115-21.
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/