Code: BRC0040A
Description: Cookie, with cereal, and/or honey, Brazil << Biscoito, doce, c/ cereais e/ou mel, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1902 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 452 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 1,60 | - | 1,60 | 1,60 | 2 | 322 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 75,1 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 71,9 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 7,85 | - | 7,60 | 8,10 | 2 | 322 | Analítico |
Lipids | g | 14,1 | - | 13,8 | 14,4 | 2 | 323 | Analítico |
Fiber | g | 3,25 | - | 2,30 | 4,20 | 2 | 326 | Analítico |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,35 | - | 1,10 | 1,60 | 9 | 322 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 2,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 3,34 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 7,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 3,10 | - | - | - | - | 1681 | Analítico |
Calcium | mg | 78,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 3,85 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 467 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 40,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 188 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 173 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 1,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 0,98 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 2,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 4,52 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | 144 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Data source:
322 - Danone SA. Dados analíticos internos.323 - Oetker Produtos Alimentícios Ltda. Dados analíticos internos.
326 - SA Fábrica de Produtos Alimentícios Vigor. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
