Code: BRC0040E
Description: FFish, salt water, tuna, preserved in oil (average of different brands, solid and grated) << Peixe, água salgada, atum, conserva em óleo (média de diferentes marcas, sólido e ralado), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ719-----Calculado
Energykcal171-----Calculado
Moistureg65,11,6163,967,03333,1681Analítico
Total carbohydratesg1,58-----Calculado
Available carbohydratesg1,58-----Calculado
Proteinsg26,31,5023,626,23333,1681Analítico
Lipidsg6,632,904,109,803333,1681Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,450,081,371,533333,1681Analítico
Cholesterolmg59,0----1681Analítico
Total saturated fatty acidsg1,11----1681Analítico
Total monounsaturated fatty acidsg144----1681Analítico
Total polyunsaturated fatty acidsg3,54----1681Analítico
Trans fatty acidsg0,04---11681Analítico
Calciummg6,00---11681Analítico
Ironmg1,23---11681Analítico
Sodiummg356---11681Analítico
Magnesiummg29,5---11681Analítico
Phosphormg207---11681Analítico
Potassiummg275---11681Analítico
Manganesemgtr---11681Analítico
Zincmg0,65-0,710,7121681,1747Analítico
Coppermg0,04---11681Analítico
Seleniummcg52,5---11745Analítico
Vitamin Amcgtr---11681Analítico
Vitamin Amcgtr---11681Analítico
Vitamin Dmcg4,12----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,54----1742Atribuído
Thiaminemg0,15---11681Analítico
Riboflavinmg0,03---11681Analítico
Niacinmg3,11---11681Analítico
Pyridoxine (B6)mgtr---11681Analítico
Cobalamin (B12) mcg1,91----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Assumido
Folatemcg4,27----1742Atribuído
Added saltgNA------
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatgNA------
Vegetable proteingNA------
Animal proteingNA------

Data source:

333 - Quaker Brasil Ltda. Dados analíticos internos.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1745 - Ferreira KS, Gomes JC, Bellato CR, Jordão CP. Concentrações de selênio em alguns alimentos consumidos no Brasil. Rev Panam Salud Publica. 2002; 11(3): 172-7.
1747 - Ferreira KS, Gomes JC, Reis C, Bellato CR. Concentrações de zinco em alimentos consumidos no Brasil. Revista Ceres. 2001; 49(283): 309-19.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).