Code: BRC0041H
Description: Alcoholic beverage, wine, red, Merlot, Brazil << Bebida alcoólica, vinho, tinto, Merlot, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 367 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 88 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 86,4 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Total carbohydrates | g | 1,57 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 1,57 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 11,7 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Ash | g | 0,23 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Calcium | mg | 7,07 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Iron | mg | 0,21 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Sodium | mg | 0,49 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Magnesium | mg | 7,44 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Phosphor | mg | 9,89 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Potassium | mg | 123 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Zinc | mg | 0,07 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Copper | mg | 0,01 | - | - | - | 1 | 237 | Analítico |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Thiamine | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,23 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Vegetable protein | g | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
237 - Ide GM, Rizzon LA, Daudt CE. Influência do tempo de maceração do vinho Isabel e Merlot. Boletim SBCTA. 1994; 27(2): 88-95.1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
