Code: BRC0041T
Description: Soy, flour, unpeeled, defatted, BrazilGlycine max L. << Soja, farinha, c/ casca, desengordurada, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ1298-----Calculado
Energykcal308-----Calculado
Moistureg8,66---14Analítico
Total carbohydratesg39,3-----Calculado
Available carbohydratesg18,7-----Calculado
Proteinsg45,8---14Calculado
Lipidsg1,01---14Analítico
Fiberg20,6---14Analítico
AlcoholgNA------
Ashg5,25---14Analítico
Cholesterolmg0,00-----Assumido
Total saturated fatty acidsg0,11----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,17----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,44----1742Atribuído
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg199----1681Analítico
Ironmg12,7----1681Analítico
Sodiummg5,58----1681Analítico
Magnesiummg234----1681Analítico
Phosphormg522----1681Analítico
Potassiummg1863----1681Analítico
Manganesemg2,78----1681Analítico
Zincmg4,40----1681Analítico
Coppermg1,25----1681Analítico
SeleniummcgNA------
Vitamin AmcgNA------
Vitamin Amcg1,66----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,00-----Assumido
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg0,10----1742Atribuído
Thiaminemg0,19----1681Analítico
Riboflavinmg0,04----1681Analítico
Niacinmgtr----1681Analítico
Pyridoxine (B6)mg0,03----1681Analítico
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmgtr----1681Analítico
Folatemcg300----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing45,8---14Calculado
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
1681 - Tabela brasileira de composição de alimentos (TACO) / NEPA. LIVRE 2011; 4a ed. Campinas: Unicamp. 2011. 161 p. Disponível em: http://www.unicamp.br/nepa/taco/
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).